Recollida porta a porta a Son Sardina

Ahir 28 de març fou retirat el darrer contenidor de fems ubicat al barri de Son Sardina, Palma de Mallorca, per a engegar el projecte de recollida selectiva de fems Porta a Porta.
L'esdeveniment, organitzat per l'Associació de Veïns de Son Sardina amb la col·laboració d'Emaya, tingué lloc a la plaça de l'Esglesia de Son Sardina on la presidenta de l'empressa municipal, Cristina Cerdó, acompanyada pel president de l'Associació veïnal, Tomàs Balaguer, entre altres personalitats com el director de l'Àrea de Medi Ambient, Germán Chacártegui, el responsable del projecte Porta a Porta, Jordi Borràs, i el conseller de turisme del Govern Balear, Miquel Nadal, foren els encarregats de dar el sus institucional a aquesta iniciativa popular la qual disposà de les intervencions i actuacions del Circ Bover, en Joanet Recicla. l'Home de Vidre i el grup Fujiksu. A l'acte es pogué visualitzar el curtmetratge elaborat pels alumnes de l'IES Son Pacs anomenat inSOStenible i a més una representació teatral duta a terme per alumnes de l'escola Maria Antònia Salvà.
La nova mecànica de recollida entrarà en funcionament a Son Sardina diumenge, dia 29 de març. A partir d'aquest dia quatre operaris d'Emaya s'encarregaran de passar set dies per setmana pels 500 habitatges d'aquest nucli palmesà per recollir les diferents fraccions establertes al calendari de recollida. Els veïns hauran de dipositar els residus separats correctament (paper/cartró; vidre; envasos; poda i orgànica) entre les 6.00 i les 9.00 hores.