Pasión Buena Vista


Minses ocasions hi ha per a gaudir d'un espectacle tan vibrant com el que aquest passat dijous 11 de juny es va oferir al Casino de Mallorca i al qual vaig assistir de la ma de Sargantana so i llum per a cobrir l'esdeveniment i fer-ne memòria en el seu espai web, Pasión Buena Vista. Ben acompanyat, amb un mojito, amatent, i els aparells enregistradors atents a tot quant succeia.

L'èspectacle que des de Cuba ens arribà en el marc d'una gira que fa la companyia arreu d'Europa no defalleix el qu'om espera trobar, ritme calent, mambo, rumba, salsa, sabor i nostalgia a ritme de bolero. Escel·lent.

En aquesta nota us deixò un bon grapat d'instantaneas per a contagiar el color.Tant prest com el temps m'ho permeti us i afegiré imatges en les quals podreu gaudir del so i el moviment a més del que per a mi fou el més emocionant de la nit, retrobar-me amb un bon amic apreciat i estimat per tot el món musical a les illes i a la resta de l'univers artístic, Armando Armenteros, qui per sorpresa vingué a fer-me una abraçada a mi i als seus companys d'aliorna de la mar. Sols vaig tenir ocasió de deixar-ne memòria en el vídeo. Salutacions i per molts d'anys. Gaudiu-ne.